verdens beste aioli oppskrift
verdens beste aioli oppskrift

Verdens Beste Aioli Oppskrift

By admin  

mars 20, 2018

Selv om Verdens Beste Aioli Oppskrift høres "fancy" ut er det faktisk omtrent likt som majones. Lage hjemmelaget Aioli er raskt og enkelt og resultatet er en fyldig og fantastisk god saus. Aioli passer til det meste, fisk, kjøtt, godt på brødmat, ovnstekte poteter osv. Dette blir en kort intro, til en kort oppskrift! En ting som er viktig å nevne er at Aioli burde være romtemperatur for best smak!

 

Les om kjernetemperatur og bli ekspert på saftig kjøtt!

  • Prep: 15 mins
  • Gir: 1 Kopp

Ingredienser

2 hvitløkfedd (hakket)

2 Eggeplomme

1/2 tsp Dijon Sennep

1 tsp Hvitvinseddik

1/2 cup Extra Virgin Olivenolje

Salt & Pepper

Rettinger

1Først så tilsetter du de hakkete hvitløkene og eggeplommene. Deretter Dijon sennepen og hvitvinseddik

Alt av ingredienser

2Når alt over er tilsatt begynner du å vispe. Du kan også bruke en kjøkkenmaskin til dette.

3Nå tilsetter du olivenoljen. Her må man ha tålmodighet, tilsett lite hver gang og visp godt mellom hver gang du tilsetter olivenoljen. Da blander oljen seg godt og ingen fare for at den skiller seg. Når Verdens Beste Aioli er ferdig merker du ved at den blir tykk og luftig.

4Når du føler den har fått den konsistensen du foretrekker, smaker du til med salt og pepper. Etter dette er du faktisk klar til å servere. Enkel oppskrift som ikke krever så mye annet enn tålmodighet.

Aioli går langt tilbake, det er et tradisjonelt tilbehør som stammer helt tilbake til middelalderen! Ja, du så riktig; middelalderen.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

0/5 (0 Reviews)